Yritys

Särkisalmen Rengas Putkinen Oy:n on perustanut Keijo Putkinen vuonna 1985. Yrityksen nimi oli tuolloin Särkisalmen Rengas Keijo Putkinen Ky. Alussa toiminta oli 150 neliön tiloissa, jotka oli vuokrattu Hankkijalta. Toimitilat laajenivat vuonna 1987 300 neliöön, kunnes 1996 koko 1000 neliön halli siirtyi kokonaan Särkisalmen Renkaan omistukseen.

Yritys on tunnettu täyden palvelun rengasliikkeenä. Uusien renkaiden ja vanteiden myynnin lisäksi löytyy meiltä myös runsas valikoima käytettyjä renkaita, henkilö- ja kuorma-autoihin sekä maatalous koneisiin. Suoritamme renkaiden asennus työt ja alle vaihdot nopeasti, sekä korjaamme renkaanne ja suoritamme paistokorjaukset paikan päällä ammattitaidolla. Rengas hotelli palvelut laajenevat kokoajan kasvavan kysynnän mukaan.

Palvelumme on vuosien aikana laajentuneet merkittävästi myös autojen huollon puolelle jonne nykyisin kuuluu esim. Varaosien myynti, alustahuollot, öljynvaihdot, akut, ilmastointihuolto, tuulilasien vaihdot sekä korjaukset sekä nelipyörä suuntaukset.

Suoritamme myös autojen Käsipesut sekä vahaukset ja keraamiset pinnoitteet, sekä talosta löytyy myös täysin automaattinen henkilö ja pakettiautojen pikapesulinjasto.

Palvelumme kattaa myös Viralliset passi -henkilö ja viisumikuvat sekä niiden sähköiset siirrot viranomaispalvelimelle, teemme myös työmaa/henkilökortit sekä suunnittelun paikanpäällä asiakkaan toiveiden mukaan.

Särkisalmen rengas on saanut runsaasti kiitosta erittäin hyvin hoidetusta ympäristöstä ja siisteydestä ja oli Parikkalan vuoden yritys vuonna 2017. Sukupolven vaihdos tapahtui vuonna 2006 ja nyt yrityksen nimi on Särkisalmen Rengas Putkinen Oy.