Särkisalmen Rengas Putkinen Oy:n on perustanut Keijo Putkinen vuonna 1985. Yrityksen nimi oli tuolloin Särkisalmen Rengas Keijo Putkinen Ky. Alussa toiminta oli 150 neliön tiloissa, jotka oli vuokrattu Hankkijalta. Toimitilat laajenivat vuonna 1987 300 neliöön, kunnes 1996 koko 1000 neliön halli siirtyi kokonaan Särkisalmen Renkaan omistukseen.

Yritys on tunnettu täyden palvelun rengasliikkeenä. Uusien renkaiden ja vanteiden myynnin lisäksi löytyy meiltä myös runsas valikoima käytettyjä renkaita ja vanteita henkilö- ja kuorma-autoihin sekä maatalous koneisiin Suoritamme renkaiden asennus työt ja alle vaihdot nopeasti, sekä korjaamme renkaanne ja suoritamme paistokorjaukset paikan päällä ammattitaidolla. Tarvittaessa renkaiden kausisäilytys palvelu.

Myymme voiteluaineita Moottoripyöriin, kuorma-autoihin, työ-koneisiin sekä maatalous-koneille. Lisäksi palveluun kuuluu pinnoitus palvelut. Särkisalmen rengas on saanut runsaasti kiitosta erittäin hyvin hoidetusta ympäristöstä ja siisteydestä. Sukupolven vaihdos tapahtui vuonna 2006 ja nyt yrityksen nimi on Särkisalmen Rengas Putkinen Oy.