Tuulilasien korjaus ja vaihto

Tuulilasin korjaus

Tiesithän, että vaurioituneen tuulilasin korjaaminen voi hoitua täysin ilman ylimääräisiä kustannuksia? Useimpien vakuutusyhtiöiden tarjoama kaskovakuutus pitää sisällään lasivakuutuksen, joka mahdollistaa rikkoutuneen tuulilasin korjauttamisen ilman omavastuuta. Säröjen ja kiveniskemien osuessa kohdalle kannattaa olla pikimmiten yhteydessä omaan vakuutusyhtiöösi, ja selvittää kuuluuko vakuutuspakettiisi myös lasivakuutus. Sen jälkeen särön tai iskemän voi suojata palalla teippiä, ja varata meiltä ajan tuulilasin korjaamiselle. Kuljettajan näkökenttään osuvien, tai muutoin suurten vaurioiden ollessa kyseessä on syytä vaihtaa koko tuulilasi uuteen. Asiantuntijamme laativat sinulle mielellään hinta-arvion tuulilasin korjaamisesta, täysin ilmaiseksi!

Tuulilasin vaihto

Lasivakuutuksen turvin tuulilasin vaihtaminen onnistuu ilman pelkoa kertyneiden bonusten menetyksestä. Tuulilasin vaihdon omavastuu on useimmissa tapauksissa noin 150€, tarkan summan saat halutessasi tarkistettua omalta vakuutusyhtiöltäsi. Mikäli kaskovakuutuksesi ei sisällä lasivakuutusta ja maksat lasin vaihdon ja asennuksen itse, voimme laskea Sinulle kaiken kattavan tarjouksen uudesta tuulilasista. Kaikki toimittamamme ja asentamamme tuulilasit ja varaosat ovat alkuperäislaatua ja kaikkiin hintoihimme on sisällytetty asennustöistä aiheutuvat kustannukset. Tuulilasin vaihdon ollessa kyseessä lopulliseen hintaan vaikuttavat useat seikat, kuten

  • tuulilasin lämmitys
  • tuulilasiin kiinnitetyt tunnistimet, kuten sadetunnistin, kaistavahti tai valotunnistin
  • tuulilasin akustiikka- ja lämpösäteilynheijastusominaisuudet
  • listojen mahdollinen uusiminen
  • tuulilasin väri

Tuulilasi on tärkeä osa ajoneuvon korirakennetta ja kokonaisvaltaista turvallisuutta. Tuulilasi kannattelee jopa 34% auton korirakenteesta, joten sen kunnosta on syytä pitää hyvää huolta. Tuulilasi on lisäksi olennainen osa turvatyynyjärjestelmän toimintaa. Tuulilasin muotoilulla voidaan vaikuttaa myös ajoneuvon aerodynaamisiin ominaisuuksiin ja näin vähentää polttoaineen kulutusta.